GEZOCHT: vrijwilliger voor de ledenadministratie

Na 12 jaar (!) onze vereniging ondersteund te hebben met de ledenadministratie en ook alle attenties bij lief en leed te hebben verzorgd, is het voor Kees en Hetty tijd voor andere hobby’s. Daarom zijn we op zoek naar iemand die met ingang van deze zomer de taken van Kees en Hetty wil overnemen.

De taken bestaan uit het beheren van de gegevens van onze leden en het aanvragen en uitdelen van abonnementen. Je bent het aanspreekpunt van potentiële nieuwe leden. Daarnaast ben je aanwezig bij onze bestuursvergaderingen. We vergaderen ongeveer 6 keer per jaar. De meeste werkzaamheden vinden plaats in augustus/september voor aanvang van het schaatsseizoen.

Ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om je steentje bij te dragen binnen onze vereniging, dan nodigen we je van harte uit om je bij ons te melden. Zijn er nog vragen, schiet dan een van onze bestuursleden aan of stuur een mail naar ledenadmin@stgkoggenland.nl Uiteraard zullen Hetty & Kees het nodige uitleggen en overdragen. Tevens kan er bij hen worden aangeklopt komend seizoen als er vragen ontstaan. Ze helpen je graag op weg.

Wij hopen op je hulp bij en met onze prachtige vereniging!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Categorieën